Departure 30.12.05 Arrival 02.07.06

Monday, January 23, 2006

San Cristóbal de las Casas

Naa er vi endelig kommet oss videre og frem til San Cristóbal de las Casas.
Buss turen hit tok 14 timer, men det gikk greit. Nattbuss er tingen iallefall for Magnus. Chris er ikke saa flink til aa sove hvor som helst!
Forlopig har vi fatt sett hjertet av byen. Markedene ++ Veldig fint aa se den Maya inspirerte kulturen her. Stor forskjell for alt annet vi har sett!
Mer fra dette stedet for komme senere. Naa litt mimring:
Her er Eloisa og oss! Kjempe flott dame, med en gjestfri familie. Tok oss med paa en flott tur til Mazunte. Mer om det under!

Fra venstre: Sam, Bree, Christopher og Phil(Fra nabobaasen).

Og surrehuet Magnus klarte aa miste nokkelen. Og midt paa natta var det lite hjelp aa faa. Saa da var det godt at vi har tilbragt mange timer foran tv`n aa sett Mac Gyver
Her er en artig kar. Han ropte seg for oss da han sa "Hey Dude". Jepp det var han fra "Finding Nemo"! Fikk ikke autograf da :(

Her skal vi paa krokodille safari. Og beskyttelsen vi fikk var en skumgummi vest.... (til venstre for Magnus: Khali og Naomi. Barna til Eloisa og Nigle.)

Og naa skjonte vi at vesten var for aa flyte i vannet krokodillene var jo ikke storre enn 25cm (se link under(denne var litt storre))
  • Film


  • Paa vei tilbake fra lagunene fikk vi med oss noen fodsler. Hav skilpadder. Her har dem et program for prove aa redde bestanden. Saa eggene ligger godt overvaaket. Naar de er klekt og de har faatt summet seg litt slepper de dem ut paa stranda og lar dem selv gaa ut i havet. Dette er for at de skal vite hvor de er fodt. For da kommer dem tilbake aa legger egg der selv. Alle kidsa ligger paa den ene siden av esken, fordi de blir tiltrukket av havet. lyder og lukter.

    Og naa skal vi sleppe dem ut. Det var faktisk ganske stort aa faa vaere med paa det. Vi fikk ca 10 stk hver.

    Startskuddet er gaatt og vandringen mot et langt liv(forhaapentligvis. ca 15 av denne flokken paa et par hundre som overlever).

    Her Eloisa og Khali...har litt problemer aa gi slipp paa denne krabaten.

    Skilpaddevandring i solnedgang.

    Pakkeselet Magnus har ankommet San Cristóbal...hvor skal vi bo..?

    Litt byvandring. Ganske spesiel koloniby! Lave og koselige bygninger.

    2 Comments:

    Blogger Marias skriblerier said...

    Fantastiske bilder! Det er så gøy å følge med! Ha det riktig så bra videre. Maria.

    2:09 PM

     
    Blogger anne said...

    Morsomt å følge med. I dag får jeg dobbelt dose utland. Har en venninne som akkurat har vært i Ruanda så jeg har sett masse bilder derfra i kveld. Jeg.........ja jeg har pendlet til Sunnaas denne uka og denne helgen blir det Drøbak! God tur videre. Anne

    8:33 PM

     

    Post a Comment

    << Home