Departure 30.12.05 Arrival 02.07.06

Tuesday, March 07, 2006

Thailand

Vi har naa ankommet Thailand. Paa flyplassen motte vi to jenter fra Skåne, Theres og Mia. Og isteden for aa ta en kjedelig taxi fra flyplassen og inn til sentrum, tok vi tog (slike som vi har paa museum i Norge) inn til sentrum og heiv oss paa en baat opp elva til bydelen vi skulle. Maalet var den kjente backpackergaten, Khao San Road. Her skulle det vise seg at vi skulle MYE tid for vi fikk innlosjert oss paa et hotell. Etter aa ha sjekket alle stedene i hele gaten, endte vi opp i motsatt ende av gaten.

Baattur i nydelig solnedgang

Endelig framme i Khoa San Road. Stedet aa vaere for shopping og festing i Bangkok. Her brukte vi forresten en halv maaneds budsjett paa to dager...


Vi la en slagplan sammen med jentene om aa se mest mulig av Bangkok paa kortest tid. Vi leide en tuk-tuk og fikk gjort unna fire severdigheter paa en halv dag.
Tuk-tuk tur kan by paa mange festligheter, og det er god plass til fire....

Nye idolet til Magnus!

Vaktene gjor en stor innsats i dette tempelomraadet... Tror de sover med ett oye aapent.

Chris sjekker vaktenes reaksjonsevne.

Etter aa ha sett alle de flotte dekorasjonene paa templene, fikk Magnus "second thoughts" om oppussinga av badet.

Verdens feteste bar. Portable bar, kan det bli mer praktisk. Haaper dette kan gi deg inspirasjon Martin.

Etter aa ha vaert i Bangkok i et par dager, reiste vi ut til en oy ost i landet, Koh Chang. Godt aa komme ut til sjoen igjen. Her har vi tenkt til aa vaere et par dager til, mulig vi stikker ut paa Koh Mak for aa mote Steffen fra Nesodden for vi stikker til Kambodia.
Forste romantiske middag paa Lonely Beach (Koh Chang).

1 Comments:

Blogger anne said...

Nå er det lenge siden jeg har vært inne men........morsomt å se. Fantastisk tur. Sendte link til en kusine, hun bor nemlig i Bangkok. Her? Masse, masse snø men også sol og begynnende vår. God tur videre. Anne

1:27 PM

 

Post a Comment

<< Home