Departure 30.12.05 Arrival 02.07.06

Wednesday, April 05, 2006

Railey beach!

Da var vi kommet frem til Railey beach etter 6 dager paa Koh Tao! Et flott sted som vi saa absolutt kan like. Folopig har vi bare vandret rund aa sett paa klatrefeltene! Et sinnsykt paradis. Vegger overalt og ruter i alle grader! Saa det blir nok noen dager her!

Men vi har vel naa ikke skrevet sidne vi kom fra Laos. Vi tilbragte to dager i Bangkok hvor vi fikk gjort unna litt shopping. Saa tok turen til Koh Tao. Et deilig sted hvis man er intresert i dykking, og det er jo vi, det er jo ikke saa mye vi ikke synes er goy!! Christopher begynte paa dykkelappen samme dag som vi kom, mens Magnus ventet et par dager paa sitt advance kurs saa vi ble ferdig likt. Siste dagen tok vi et par "fundive" som "utdannede" dykkere. Var en fantastisk opplevelse med mye dyreliv. Fikk se havskilpadde(nesten et hoydepunkt), baracudaer, klovnfisk(nemo), englefisk, blaaprikket rokke(det hortes rart ut paa norsk) og mange fler. Ellers var Koh Tao et rolig sted, rolig kvelder med hyggelig middager med nye folk.
Ble ikke saa mye bilder fra Koh Tao, glemte kamera hele tiden, saa hvis dere vil se hvor vi bodde har vi en link; Coral Grand Divers

Ogsaa vil jeg (magnus) Gratulere min gode mor med 52aars dagen i dag! Haaper du faar en super dag med mye oppmerksomhet, det fortjener du! Nyt dagen din! Klem fra sonn!

Da gjenstaar det bare aa si Nyt Paaseken og haaper dere faar godt vaer! Saa skal vi gjore det beste av vaar paaske uten sno, faktisk saa er vi litt misunelige!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home