Departure 30.12.05 Arrival 02.07.06

Thursday, June 15, 2006

Ny Oppdatering fra Bali

Det er blitt en stund siden sist naa, men naa har vi endelig faatt somlet oss til aa bruke litt tid paa nett. Vi har de siste ukene faktisk reist litt utenfor Bali ogsaa. En liten baattur unna Bali, finner vi Nusa Lembongen, en rolig og liten oy. Inntektene til folket som bor her bestaar av 80 % sjogress farm, mens vi turister bidrar til resten. Vi hadde hort at det skulle vaere knallbra surfeforhold her, men vi, saa uheldige som vi er, klarte aa dra til denne oyen da det var heeelt flatt. Vi dro derfor tilbake til Kuta etter et par dager. Fra Kuta tok vi en dagstur opp til Tulamben for aa dykke litt. Der laa USS Liberty og hvilte paa nesten 30 meter. Det var spennende aa utforske dyrelivet baade ute og inne i baaten.
Etter store fysiske utskeielser flyttet vi tilbake til Dreamland for surfing og avslapning.

Saa kom tiden da Christopher og Magnus skulle utforske Indonesia litt mer. Lombok ble maalet. Naar de forst gikk paa pilla, saa maatte vi jo ha bruk for den ogsaa (Malaria). Kuta ble stedet, det laa sentralt for de fleste surfespottene paa Lombok, men de endte jo selvfolgelig med aa kun surfe paa et av dem. En kjempe bra spott som het Grupuk, laa litt inne i en bukt skjermet for vind og ”sjo”.
Utenom aa surfe gjorde de ikke saa mye, ble litt Idiot spilling med Nederlandske regler og ”motorsykkel” tur. Naturen paa Lombok maa nesten faa litt kreditt, noe helt spesielt, masse uberort natur enn saa lenge. Planer om aa gjore Lombok til ”Bali2” er i full gang. Ligger alt for mye penger i turisme at de kan la vaere. Ryktene snakker om Internasjonal flyplass innen 5-6 aar, saa da blir det nok annerledes der.
Etter 6 dager dro de tilbake til Bali, og der har de nok tenkt til aa vaere til de skal begynne paa den 5 dagers hjemreisen.


Nusa Lembongen
Sjogress "aakere"


Magnus, Carrie, Ole og Christopher

Dykking maatte jo proves her ogsaa.

Ris aakere paa Bali

Motorsykkel er mer vanlig enn bil her paa Bali, saa har du hund, maa man vaere litt kreativ.

Dreamland

"Vipeout"

Christopher, Jim og ???kjaersten

Magnus og Jonte

Herlig utsikt over Balangen. Paa tuppen, Jonte og Laban.

....en surfer paa Balangen

Uluwatu

Magnus nyter utsikten over dyktige surfere paa Uluwatu. Natta for provde 17 mauer aa ta en bit av Magnus

Christopher nyter utsikten over dyktige surfere paa Uluwatu.

Christopher prover "Tiger 2000"

Punktert. Litt uflaks at lufta stakk av i en forbikjoring, men 3 kontrar gjorde susen og vi fikk stoppet rolig i veikanten. Hjelpen var ikke langt unna. Omtrent alle forbipasserende ville hjelpe.

Magnus forsker paa bruksmulighetene av surfebagger

Hva skal vi velge til middag i dag. Agong, servitrisa og Magnus

En herlig sjomat middag er servert. Ble en litt dyr middag den kvelden, ca 200 kr for 3 personer.

Lombok og surfing






Matthaias, Robin, Christopher og Magnus.(ripoff Joe tar bilde)

Er man en av de faa turistene paa Lombok, skal alle selge deg noe. Her er en brokdel bare.

Havna paa Lombok...ikke noe serlig hoystandard paa disse ferjene. Men skiltet "Safety first" over inngangen paa baten gjorde oss trygge....


Bilder av vaar egen surfing har det desverre ikke blitt saa mye av. Drar man for aa surfe, skal man surfe. Men vi gjorde en liten session i dag paa Kuta Beach for dere der hjemme. Forholdene var ikke helt med oss, men det er naa litt. Ikke vanskelig aa se hvem som er den beste surfefotografen ;)
Magnus







Christopher



0 Comments:

Post a Comment

<< Home